Welkom op onze homepage!

Koopmans Kasko’s is een aluminium casco bedrijf dat in januari 1992 van start is gegaan met mensen die al een jarenlange ervaring in de aluminium jacht bouw hadden. Er worden aluminium casco’s gebouwd van diverse afmetingen en voor diverse doeleinden.

Zo vinden onze casco’s hun weg naar de toervaarder, maar ook naar de mensen die onder extreme omstandigheden, zoals overwinteren in het poolijs, hun schip gebruiken. Het scala van casco’s omvat ondermeer plezierjachten, zoals zeil-en motorjachten, alsmede bedrijfs vaartuigen.

Ook kunnen werkzaamheden als b.v. Utiliteit's onderdelen en reparatie worden verricht. Reparatie op locatie behoort tevens tot de mogelijkheden.

Het bedrijf biedt momenteel werk aan 6 mensen die zeer gemotiveerd hun werk verrichten.

Tevens zijn onze werknemers Loyds gecertificeerde lassers.

Wij denken graag met u mee om uw schip geheel naar uw wensen uit te kunnen voeren.

Er worden casco’s gebouwd naar vele ontwerpers, o.a.  Vripack Sneek, Dick Koopmans Lelystad, Dick Zaal Hoorn, Martin Bekebrede Workum, Ontwerpbureau Gaastmeer in de lengte’s van 5 tot en met 25 meter.

Loopt u met plannen rond voor het bouwen van een casco, aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag op weg naar uw droom schip.

Harry en Hilda Koopmans

0515 427 005

Info@koopmanskasko.nl

Momenteel in aanbouw

Ontwerpers

startpagina

Harry

Je ziet aan een schip dat de bouwer zelf een watersporter is!

Refit en Schade

Diversen

Te koop:

 Koopmans Kasko’s Jachten

Pagina 2
Pagina 2
Pagina 2

Harry

Hilda